App 'De Week’: onmisbaar voor resident én toerist in Spanje

Weekblad ‘De Week’ is sinds 2003 een begrip aan de Costa Blanca. Het is al vele jaren het meest gelezen Nederlandstalige weekblad in Spanje omdat het boordevol nieuws, excursies en praktische tips staat. De uitgever van ‘De Week’ komt nu met iets nieuws: een handige App die bedoeld is om de Nederlanders en Vlamingen aan de Costa Blanca en Spanje nóg beter te bedienen: ze treffen er het laatste regionale nieuws aan, actuele weersverwachtingen, informatie over wandelingen of dagjes uit, restaurants en diensten, musea en attractieparken, golfbanen en markten, doktoren en ziekenhuizen, garages, huurhuizen en nog veel meer.

De app maakt gebruik van de nieuwste technologieën die het leven zoveel gemakkelijker maken. Zo kunt u, na het lezen van informatie over een leuk restaurant, met één druk op de knop naar dit restaurant bellen om een tafeltje te reserveren. Het beginpunt van een wandelingen en uitstapjes is gemakkelijk te vinden met een kaart en het gps-systeem van uw telefoon.

De app van ‘De Week’ is met grote zorg samengesteld en wordt dagelijks geactualiseerd. Het is dan ook een kwestie van tijd of iedere Nederlandstalige bewoner van de Costa Blanca én iedere Nederlandstalige toerist die op vakantie gaat naar deze regio, zal de App van ‘de week’ op zijn telefoon willen hebben.

De app is gratis te downloaden in zowel de Android (Google Play) App Store als de Apple (IOS) App Store.

Tags: