Winnen: 8 x de dvd 'Julieta' van Pedro Almodóvar!

Het veelgeprezen Spaanse drama Julieta (Pedro Almodóvar) verschijnt op 16 december op Blu-ray en dvd en om dat te vieren mogen wij acht exemplaren weggeven! Wil je kans maken, stuur dan je adresgegevens naar actie@espanje.nl en wie weet breng jij volgende maand een heerlijk avondje door met deze film over noodlot, schuld en onzekerheid.

Julieta woont in Madrid met haar dochter Antiá. Beide lijden in stilte na het verlies van Xoan, Antía's vader en Julieta's echtgenoot. Soms brengt verdriet mensen niet dichter bij elkaar, maar drijft hen juist uit elkaar. Als Antía 18 is verlaat ze haar moeder en verdwijnt spoorloos. Julieta realiseert zich hoe weinig ze van haar dochter weet. Ze probeert het verleden te bevatten en te begrijpen.

Update: de winnaars van de actie zijn bekend! Qasim Hussein uit Meppel, Claire Nieuwenhuis uit Roosendaal, Thea Kortland uit Ede, Marcel Schook uit Sprang-Capelle, Jaqueline Iemeer uit Meerssen, Suzy van Nauw uit Beveren (België), Jeroen Slob uit Nieuw Lekkerland en Gido van Schijndel uit Amstelveen, van harte gefeliciteerd!